sidera tim

O nas

Zgodba Sidere sega v leto 2011, ki je bilo pravzaprav zelo dolgočasno leto. Vse je kazalo, da bo prihodnost digitalna, upad bralcev tiskanih medijev je postal stalen trend. Splet je zahteval vedno več, vedno boljše zgodbe, zato je Urška, najprej sama, nato pa postopoma s sodelavci, začela graditi okolje, ki zna ustvariti preplet zgodb. Kot eno od glavnih vodil je postavila načelo, da dober piarovec naročnika vselej postavi v ospredje.

Sidera še vedno ne želi delati pompozno – dela pošteno in goji dobre odnose, ki trajajo. Sidera predstavlja filozofijo, kako lepo in sporočilno lahko postane učinkovito in doseže prava ušesa.

Sidera želi biti partner, ki posluša in začuti, predvsem pa izpelje želje naročnikov. Od prvega koraka do končnega uspeha. Danes je precejšen del našega posla povezan z ustvarjanjem vsebin za različne komunikacijske kanale, tako klasične kot tudi digitalne medije.

Urška Ambrož

Urška Ambrož

Direktor

urska@sidera.si

Urška je svojo medijsko kariero začela v času študija kemijskega inženirstva kot voditeljica programa na prvi komercialni radijski postaji v Sloveniji Radio Hit. Delo na radiju je dopolnjevala z delom v večjih komunikacijskih agencijah. Kmalu se je na isti radijski postaji zaposlila kot vodja projekta in nadaljevala kot direktorica trženja. Leta 2007 je bila povabljena v trženjski oddelek Styria media Ljubljana, kjer je nekaj časa vodila trženjski oddelek prvega dnevnega brezplačnika Žurnal 24. Leta 2010 se je odločila osnovati svojo lastno komunikacijsko agencijo, kjer bi lahko močneje izražala svoje vrednote. S klienti želi ustvarjati dolgoročne in učinkovite odnose, agencija želi biti klientov največji podpornik in vir navdiha. DNA agencije ostaja nespremenjen. Sidera ostaja butična agencija z letnimi prihodki do 500.000 €, a z veliko predanostjo vsakemu naročniku in vsakemu projektu.

sidera

Ekipa Sidere združuje vsebinsko komunikacijska znanja različnih področij: tehnologije, lepote, mode, prehrane, življenjskega stila, kot tudi veščin strateškega in kriznega komuniciranja.

Naša prednost so odlični in predvsem pristni odnosi z uredniki in novinarji. Smo tudi eni prvih, ki smo zdaj že uveljavljeni komunikacijski kanal vplivnostnega marketinga, prepoznali kot učinkovito komunikacijsko orodje.

Naša ekipa

Eva Novak

Eva Novak

Account Manager

eva@sidera.si

Taja Gačnik

Taja Gačnik

Account Manager

taja@sidera.si

Marjan Kodelja

Marjan Kodelja

Content Creator

marjan@sidera.si

Andrej Pirnat

Andrej Pirnat

PR & Digital Specialist

andrej@sidera.si

Tavi Šifrer

Tavi Šifrer

Content Creator

tavi@sidera.si

Naše prednosti

Učinkovitost

Izkušnje

Stroškovna optimizacija

Pišite nam