Mešanica pomladi in francoske elegance na zapestju

Izdelek brez naslova

Če bi se rade odele v nežne spomladanske tone, potem nikar ne spreglejte pametne ure Huawei Watch GT 4 z 41-milimetrskim ohišjem v zelenih barvnih odtenkih. 

Pametna ura v zelenih tonih je plod Huaweieve strategije zlitja mode in tehnologije »Fashion Forward«. Poleg neprimerljive estetike nudi najsodobnejšo tehnologijo za prilagojeno in znanstveno utemeljeno izkušnjo beleženja športa in spremljanja zdravja.

Huawei Watch GT 4 Green Edition – pametna ura, ki izžareva eleganco

Tako kot preostali modeli serije Huawei Watch GT 4 tudi zelena izdaja predstavlja drzen korak naprej od klasičnih modelov serije GT, saj uvaja domiselne oblikovne elemente in hkrati ohranja sodobno geometrijsko estetiko predhodnic.

Po navdihu svetlo zelene barve, ki pogosto prevladuje v spomladanski modi, se pašček nove različice priljubljenih pametnih ur ponaša s preprostimi, svetlimi travnato zelenimi in lesnimi odtenki, ki izžarevajo občutek čistosti in živahnosti. Njegova edinstvena tekstura je podobna nežnim odtisom, ki jih najdemo na spomladanskih listih, kar celotni estetiki doda nekonvencionalen, a eleganten pridih. Pašček izdelan iz fluoroelastomera ponuja slog in udobje, zato je ura primerna za različne dejavnosti, vključno s športom, vadbo v prostorih in zabavo. Ob tem, da je ohišje s premerom 41 milimetrov prilagodljivo in izredno lahko.

Za novo različico pametne ure je Huawei nadgradil paleto z novimi digitalnimi številčnicami z valovitim vzorcem. Elegantno oblikovana številčnica se ponaša z nežnimi, simetričnimi teksturami v različnih barvnih odtenkih. Oblikovanje, ki ga je navdihnila podoba pomladnega cvetja, je videti kot valovanje, ki se na površini nežno zabriše. To ni edina ekskluzivna številčnica, ki so jo naredili v zadnjem času. Prav posebna z animacijo delovanja raketnega motorja je na voljo za pametno uro Huawei Watch 4 Pro Space Edition, ki je po priporočeni ceni 699 evrov že na voljo v trgovinah. Kot tudi odlična športna zapestnica Huawei Band 9

Številčnica Blooming Dial, oblikovana po pravih cvetličnih motivih, združuje tehnologijo in odlično oblikovanje z dinamičnim povezovanjem podatkov o zdravju z digitalnimi cvetovi. Izbirate lahko med tremi vrstami cvetja: elegantno kamelijo, sladko marjetico in umirjeno vodno lilijo.

Pametna ura Huawei Watch GT 4 ponuja številne vsestranske možnosti, ki omogočajo, da poiščete svoj slog in celo prilagodite številčnico ure svojim željam. Izbirate lahko med več kot 25.000 številčnicami in eksperimentirate z različnimi oblikovalskimi žanri. 

Digitalne številčnice iščete in prilagajate v aplikaciji Zdravje (Huawei Health) na pametnem telefonu, na primer enemu izmed novih modelov serije Huawei Pura 70. Da gre za izredne naprave priča uspeh modela Huawei Pura 70 Ultra, ki se je z rekordno oceno 163 točk zavihtel na vrh lestvice Dxomark! 

Lahkotno spremljanje telesne pripravljenosti in spanja

Kot del manifesta blagovne znamke »Fashion Forward« Huawei verjame, da lahko vsak napreduje pri upravljanju zdravja, ne da bi moral zaradi tega žrtvovati svoj osebni slog. Pri razvijanju zdravih vadbenih navad vam pomagajo številni pametni opomniki in spodbude. Ti vključujejo enkratne opomnike, dnevne spodbude, obvestila o doseganju ciljev, opozorila o prevelikih dosežkih in drugo.

Upravljanje kalorij boste izboljšali z nadgrajeno aplikacijo Ohranite kondicijo (Stay Fit), zaradi katere pametna ura postane osebni trener na vašem zapestju. Vanjo je vgrajena posodobljena zbirka podatkov o vsebnosti kalorij, kar je pogoj za prehransko analizo, ki močno pripomore pri oblikovanju uravnotežene prehrane in vadbe. Odlično in nadvse uporabno aplikacijo boste našli še v pametni uri Huawei Watch Fit 3 s kvadratnim ohišjem in vrtljivo krono, ki bo na voljo še v tem mesecu. 

Od predstavitve v lanskem letu, je Huawei po vsem svetu prodal že več kot 5 milijonov pametnih ur Huawei Watch GT 4, ki so bile pogosto nagrajene s strani uglednih medijev, kot sta Advisor in Trusted Reviews. Zasluga gre tudi temu, da pametne nosljive naprave podjetja Huawei delujejo povezane z vsemi telefoni, na katerih teče operacijski sistem Android ali iOS.