Vroče! Huawei Watch Fit 3 – modno na kvadrat

Izdelek brez naslova

Štiri leta po prestavitvi prvega modela in treh generacijah, je Huawei predstavil tanko pametno uro trendovskega videza Huawei Watch Fit 3. Odlikuje jo celovita nadgradnja oblikovanja, izdelave, materialov in interaktivne zasnove, ki v okviru koncepta »modnega kvadrata« (Fashion Squared) oblikovne elemente pametne ure postavlja na povsem novo raven. 

Huawei z novim konceptom oblikuje trend nosljivih naprav, ki združujejo estetiko z zmogljivostjo v inovativni kvadratni obliki. Z edinstvenim oblikovalskim pristopom ni le pionir inovacij v estetiki, temveč uvaja nove načine izražanja modnega in zdravega življenjskega sloga. 

Skupaj z mladostno in trendovsko kvadratno estetiko, pametna ura Huawei Watch Fit 3 prinaša obsežne posodobitve na področju funkcij spremljanja zdravja in beleženja športov. Na razpolago imate izboljšano aplikacijo Ohrani kondicijo (StayFit) ter nadgrajeni tehnologiji spremljanja spanja TruSleep 4.0 in fizioloških kazalnikov TruSeen 5.5+. Na voljo je tudi pet popolnoma novih športnih načinov. Z izrednimi funkcijami se ravno tako ponašajo sočasno predstavljeni pametni uri Hauwei Watch 4 Pro Space Edition in Watch GT 4 Green Edition z ohišjem premera 41 milimetrov ter pametna zapestnica Huawei Band 9. Omenjene naprave so že oziroma bodo še v tem mesecu na voljo na slovenskem trgu. 

Utelešenje mode, inovativnosti in tankosti

Huawei se je odločil preoblikovati pravokotno obliko prejšnjih modelov pametnih ur iz družine Watch Fit v novo vsestransko kvadratno obliko. Ohišje minimalističnega videza iz aluminijaste zlitine pametne ure Huawei Watch Fit 3 ima obenem prijetno zaobljene vogale in barvito zunanjost vrtljive krone, s čimer so dosegli presenetljivo mešanico barv in inovativnega oblikovanja, ki uteleša mladostnost in drznost.

Nova pametna ura ni zgolj elegantna, temveč tudi udobna. S težo 26 gramov in debelino 9,9 milimetra je najlažja in najtanjša pametna ura podjetja Huawei kvadratne oblike do sedaj. Na voljo je bogata ponudba do kože prijaznih paščkov, od sivega najlonska s posebnim vzorcem tkanja do paščkov iz mehkega usnja. Pri tem ni nepomembna uvedba mehanizma, ki omogoča, da pašček zamenjate s preprostim pritiskom gumba na dnu ohišja ure in jo na ta način hitro prilagodite razpoloženju ali dogodku.

Huawei Watch Fit 3 se ponaša s 4,6-centimetrskim (1,82-palčnim) zaslonom OLED, ki dosega 77,4-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem ure, zaradi česar ima 10 odstotkov večjo površino za boljšo vizualno izkušnjo. Z največjo svetlostjo 1500 kandel in samodejnim prilagajanjem zagotavlja optimalno vidljivost v običajnih in slabih svetlobnih razmerah.

Uravnotežite kalorije s tehnologijo sledenja telesni pripravljenosti

Nova pametna ura celovito nadgrajujejo športne funkcije, ki zdaj temeljijo na treh navadah - prehranjevanju, gibanju in ohranjanju kondicije. Aplikacija Ostani v kondiciji, ki smo jo prvič srečali na urah družine Huawei Watch GT 4, je tako pridobila sposobnost prehranske analize. Funkcija uvaja pomočnika na zapestju, ki bo bdel nad prehranjevalnimi navadami in uravnaval telesno težo na podlagi znanstvenih načel. Ravno tako je nadgrajeno spodbujanje h gibanju, na podlagi pametnih priporočil (Smart Suggestion). Kadar dnevni cilji, ki jih merijo obroči aktivnosti, ne bodo doseženi, bo ura predlagala trajanje in vrsto vadbe usklajeno z navadami in vremenskimi razmerami, saj vas bo poznala bolje kot katerikoli osebni trener.

Da bi spodbudili telesno dejavnost, so pametni uri Huawei Watch Fit 3 dodali poglobljene zvočne napotke in animacije za pravilno ogrevanje in raztezanje. Aplikacija Zdravje (Huawei Health) nudi več kot 660 vadb, vključno z ekskluzivnimi za izgorevanje maščob in oblikovanje telesa, ki jih je zasnovala vodilna svetovna vplivnica za fitnes in življenjski slog Pamela Reif. Skupno vam je na voljo več kot 100 različnih športnih načinov, za beleženje katerih skrbi tehnologija Huawei TruSport. Pet, tudi spremljanje padela (oblika tenisa) in nogometa, je popolnoma novih.

Natančno in inovativno spremljanje zdravja

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 je opremljena z na znanstvenih načelih temelječo tehnologijo za spremljanje in analizo spanja Huawei TruSleep 4.0. Poleg natančnejše zaznave faz bo marsikoga razveselila še funkcija zavedanja dihanja med spanjem. Pri tem pomaga, da je ura tanka in lahka, saj med spanjem ne boste čutili, da je na zapestju.

Nadgrajena je bila še tehnologija spremljanja srčnega utripa Huawei TruSeen 5.5+. Po zaslugi algoritma sposobnega učenja je merjenje srčnega utripa natančno celo v razmerah, ko optično tipalo sprejema šibak signal. Uporabnicam je na voljo izboljšano upravljanje reproduktivnega zdravja z razširjenim koledarjem, ki po novem poleg trenutnih prikaže še predhodne in pričakovane datume menstrualnega cikla. Novost je še funkcija zapisovanja simptomov (Symptom Recording), po zaslugi katere je beleženje podatkov o menstruaciji preprostejše, skrb za zdravje žensk pa bolj premišljena.

Živeti pametneje in preprosteje

Pametna ura Huawei Watch Fit 3 z enim samim polnjenjem baterije zagotavlja do 10 dni delovanja, kar praktično pomeni, da ste lahko več kot teden dni popolnoma brez skrbi. Celo v primerih pogostejše uporabe še vedno zagotavlja do 7 dni življenjske dobe. Poleg tega je podprto hitro polnjenje. Zgolj 10 minut zadostuje za cel dan uporabe.

Povsem nova je vizualna podoba uporabniškega vmesnika pametne ure Huawei Watch Fit 3, saj je uveden povsem nov kvadratni slog z bogatimi barvnimi shemami in revijalno obliko s povečanimi pisavami. Vmesnik je zasnovan tako, da je bolj poglobljen. Na primer barva ozadja v športnem načinu se spreminja s srčnim utripom, tako da lahko nekatere pomembne informacije instinktivno preberete že z bežnim pogledom na zaslon.

Zaradi vse bolj raznolikih življenjskih slogov mladih so bile izboljšane tudi pametne funkcije, ki podpirajo predvajanje glasbe, daljinsko proženje kamer pametnega telefona in opomnike (besedilna sporočila, družabne aplikacije), hitre odgovore na sporočila, vreme, pomočnika, in drugo. Pametno uro Huawei Watch Fit 3 je mogoče povezati z vsemi napravami z operacijskim sistemom Android ali iOS oziroma izrednim pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro