Odnosi z javnostmi

Radi delamo celostno, z veseljem pa prevzamemo tudi manjši del vaše zgodbe. Ponujamo vse, kar vaše podjetje potrebuje za vtis na medijskem trgu. Pripravimo komunikacijsko strategijo, oblikujemo zgodbe in ključna sporočila ter jih distribuiramo izbranim ciljnim javnostim.

sidera

Pojavnost v medijih

Naj bo vaše delo vidno in prepoznavno točno tam, kjer so vaše obstoječe ali potencialne stranke. Nabor ali pomoč pri izbiri ustreznih medijskih kanalov, vsebinskem marketingu, zakupu oglasnega prostora, kreativni zasnovi in izvedbi oglaševalskih akcij.

sidera

Družbena omrežja

Celovito upravljanje blagovnih znamk na družbenih omrežjih. Kreativne vsebinske zasnove in izvedbe Instagram, Twitter, Facebook, Tik Tok in Snapchat profilov. Opomnimo pa tudi na bloge, vloge, forume, podkaste in druga mesta na svetovnem spletu, kjer vaša ciljna javnost išče svoje mesto.

sidera

Moč vplivnežev

Ne le mediji, podobo v javnosti še bolj krojijo mnenjski voditelji, vzorniki, blogerji, športniki in glasbeniki. Z odličnimi izkušnjami ambasadorstva in pojavnosti v medijih za vas izberemo pravega glasnika, ki bo vaši blagovni znamki prinašal svežino v medijskem prostoru.

sidera